Főoldal / Események / Egészségnap Bácsbokodon

Egészségnap Bácsbokodon

2011.09.05

bacsbpkod-010

A Bácskaiak Egymásért Közhasznú Egyesület különféle szűrővizsgálatokkal összekötött Egészségnapot tartott Bácsbokodon 2011. szeptember 3-án délelőtt.  Bácsbokod település immár a harmadik helyszín a “Bácskaiak a Bácskaiakért” című, négy alkalommal megrendezésre kerülő Egészségnap-sorozatban.

bacsbpkod-059

Bácsbokodon az Egészségház adott helyet a szűrővizsgálatoknak (vérnyomásmérés, vércukor – és koleszterinmérés, testzsír és testtömeg index mérése, testsúly és testmagasság mérése.), a Művelődési Házban az előadások mellett, a Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. által biztosított környezettudatos nevelést és a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát kiemelő játszóház szórakoztatott minden érdeklődő vendéget.

bacsbpkod-134

Az Egészségház elől pedig a helyi pedagógusok, valamint szülők segítségével egy kerékpártúrán vehettek részt fiatalok az Egészségnap keretében, a túráról visszatérők pedig a környezettudatos játékokba vethették bele magukat.

bacsbpkod-146

A sikeres nap megrendezésében köszönetet mondunk Szauter Anna bácsbokodi védőnőnek, Kisföldi Kittinek a Művelődési Ház vezetőjének, Kovács László Polgármester úrnak, valamint a rendezvényen résztvevő valamennyi önkéntesnek.

Albert Iván

nca1

Nézd meg ezt is

Civil Információs Centrum Nea pályázatokkal kapcsolatos előadása

2019. 03. 25-én részt vettünk a Civil Információs Centrum Nea pályázatokkal kapcsolatos előadásán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy − hét =