Főoldal / Óperenciás Zárórendezvény

Óperenciás Zárórendezvény

A Gondtalan Életút Nonprofit Kft. TÁMOP-2.4.5-12/1-2012-0107 azonosító számú „Óperenciás Családi Napközi” c. pályázatának záró rendezvényére 2015.01.29.-én 09:00 – 12:00 óra között került megrendezésre a Dózsa György út 173. szám alatt lévő napköziben.
A záró rendezvényre számos szülő, a napközi kicsiny lakói, vendégek jöttek el.
A kisdedek és szüleik már boldog nosztalgiával meséltek egymásnak a projekt során megszeretett napközi közegéről, egy-egy kedves velük történt eseményről, valósággal az Óperencián belül érezték magukat és vették bele magukat az immár jól megszokott játékaik kavalkádjába.
Kiss Ágnes, a vállalkozás vezetője köszöntötte az egybegyűlteket, amely során röviden idézte a jelenlévők elé a projekt eseménytörténetét. Ezt követően a program szakmai vezetője fejtette ki gondolatait a szülőknek, tájékoztatva őket, hogy fontosnak tartották a keresztény szellemiséget, a hagyományőrzést, valamint az egészségre nevelés fontosságát a projekt folyamán. Az egészséges életmód egyrészt a napi friss zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával valósult majd meg, másrészt zöldborsót, salátát és egyéb zöldségeket ültettek, jártak egy fűszerkertes néninél, gyakorlatban ismerhették meg a növények életmódra gyakorolt szerepét. Kiemelte továbbá a só szobát, amelyben lávalámpa tette boldogabbá és kellemesebbé a kisdedek mindennapjait, nem beszélve arról, hogy a foglalkozás során a gyermekeknél megelőzhették a légúti betegségek kialakulása. Elmondta még, hogy a napköziben két csoport működött tizennégy fővel. A köszöntő után a látogatók megtekinthették a napközit, a jelmezes farsangi mulatságot, elbeszélgethettek a munkatársakkal. Ezt követően pedig állófogadással vendégelték meg a megjelenteket, akik szendvicseket, süteményeket, üdítőket fogyaszthattak a zárórendezvény lezárásaként.

P1050404

P1050402

P1050400

DSCN5043

DSCN5042

DSCN5039

DSCN5036szechenyi2020_nagy
-albertiván-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 + 9 =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support