Főoldal / Rólunk írták

Rólunk írták

Itt megtalálhatja azokat a linkeket, amelyeken hírek, érdekességek olvashatóak/láthatóak rólunk. A lista biztosan nem 100 %-s, így ha Ön tud valamilyen elérhetőségről, mely itt nem szerepel, akkor kérjük lépjen kapcsolatba és ossza meg ezeket velünk. Köszönjük.

Törökkanizsai Újság.

Pillanatképek a Nagy Háborúból – A harctéri naplótól a tankönyvekig előadás 2016. Cikkek : ITT és ITT.

A Bácskai Napló 2015. augusztus 13-i száma, amelyben a Mozgáskorlátozottak Egyesületénél történt egészségügyi szűrésünkről tudósítanak.

bacskainaplo.maltaiszures

ŒŒŒŒ A Nemzeti Művelődési Intézet cikke a 2014-s bácsszentgyörgyi szűrésünkkel kapcsolatosan itt olvasható.

ŒŒŒŒ- A Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesületének beszámolója, mely a bajai Tapintható Láthatatlan Projektről szól ezen a linken érhető el.

ŒŒŒŒ- A Magyar Sclerosis Multiplex Társaság kiadványában egy több oldalas képes beszámoló olvasható a Baján megrendezett 24. országos SM napról „Két nap” címmel, melyet 2012-ben rendezett egyesületünk az SM Társasággal karöltve. A kiadványt ide kattintva találja meg

ŒŒŒŒ- Az elmúlt év során B. Mikli Feri bácsiról és munkásságáról szóló a Megbékélés Kápolnájában megrendezett megemlékezésről tudósított a bacskahir.hu.

ŒŒŒŒ- A szűrővizsgálatok igen fontos szerepet töltenek be egyesületünk életében, évente többször is részt veszünk a bajai cigányság rendezvényein ingyenes szolgáltatásainkkal, ezek közül egyről tudósítanak >> itt <<.

ŒŒŒŒ- Az SM-mel élő betegeinknek sikerült több alkalommal is birtokba venniük Felsővárosi Ökölvívó SE. termét, erről olvashatnak itt.

ŒŒŒŒOktóber 17-én részt fogunk venni a Helyi Termék Fesztiválon, Bácsalmáson. A meghívót a Felső-Bácska Vidékfejlesztési Egyesület honlapján olvashatják el.

ŒŒŒŒ- Egy kicsit visszautazva az időben: alapító elnökünket, Rácz Sándort kitüntette Baja városa 2006-ban a Baja Város Közszolgálatáért kitüntető díjjal, a jutalmazottak listáját itt találhatja meg.

ŒŒŒŒ- 2014 februárjában nagy sikerű előadást tartott  Dr. Guseo András az egyesület szervezésében. Erről beszámolót is készített a bajai televízió is. Ezeket itt és itt nézheti meg.

A 2011-s kirándulásunkról több fotó is található oldalunkon, de a jelenlevő siketek és nagyothallók riportot is készítettek a Jel tv-nek, melyet itt nézhetnek meg.

2016. júliusában zombori barátaink jártak nálunk, melyről itt olvashat.

– 2016. szeptember 25-én zombori barátaink fogadtak minket gyönyörű városukban.

– 2017. 06. 15-én a Magyar Máltai Szeretetszolgálat honlapján számolt be a bajai Pünkösdi Családi napról, melyen egyesületünk is részt vett.

– 2017. június 10-én Isaszegen jártunk, melyről a Sugóparti Hírek is beszámolt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × egy =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support