Főoldal / Események / Egészségnap Bácsbokodon

Egészségnap Bácsbokodon

2011.09.05

bacsbpkod-010

A Bácskaiak Egymásért Közhasznú Egyesület különféle szűrővizsgálatokkal összekötött Egészségnapot tartott Bácsbokodon 2011. szeptember 3-án délelőtt.  Bácsbokod település immár a harmadik helyszín a “Bácskaiak a Bácskaiakért” című, négy alkalommal megrendezésre kerülő Egészségnap-sorozatban.

bacsbpkod-059

Bácsbokodon az Egészségház adott helyet a szűrővizsgálatoknak (vérnyomásmérés, vércukor – és koleszterinmérés, testzsír és testtömeg index mérése, testsúly és testmagasság mérése.), a Művelődési Házban az előadások mellett, a Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. által biztosított környezettudatos nevelést és a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát kiemelő játszóház szórakoztatott minden érdeklődő vendéget.

bacsbpkod-134

Az Egészségház elől pedig a helyi pedagógusok, valamint szülők segítségével egy kerékpártúrán vehettek részt fiatalok az Egészségnap keretében, a túráról visszatérők pedig a környezettudatos játékokba vethették bele magukat.

bacsbpkod-146

A sikeres nap megrendezésében köszönetet mondunk Szauter Anna bácsbokodi védőnőnek, Kisföldi Kittinek a Művelődési Ház vezetőjének, Kovács László Polgármester úrnak, valamint a rendezvényen résztvevő valamennyi önkéntesnek.

Albert Iván

nca1

Nézd meg ezt is

2021-ben sem maradt el az adománycsomagok kiosztása

Idén karácsonykor is sikeresen, több civil szervezettel összefogva gyűjtöttünk és osztottunk szét adományokat. Több, mint …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

öt × öt =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support