Főoldal / Események / Egészségnap Bácsbokodon

Egészségnap Bácsbokodon

2011.09.05

bacsbpkod-010

A Bácskaiak Egymásért Közhasznú Egyesület különféle szűrővizsgálatokkal összekötött Egészségnapot tartott Bácsbokodon 2011. szeptember 3-án délelőtt.  Bácsbokod település immár a harmadik helyszín a „Bácskaiak a Bácskaiakért” című, négy alkalommal megrendezésre kerülő Egészségnap-sorozatban.

bacsbpkod-059

Bácsbokodon az Egészségház adott helyet a szűrővizsgálatoknak (vérnyomásmérés, vércukor – és koleszterinmérés, testzsír és testtömeg index mérése, testsúly és testmagasság mérése.), a Művelődési Házban az előadások mellett, a Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. által biztosított környezettudatos nevelést és a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát kiemelő játszóház szórakoztatott minden érdeklődő vendéget.

bacsbpkod-134

Az Egészségház elől pedig a helyi pedagógusok, valamint szülők segítségével egy kerékpártúrán vehettek részt fiatalok az Egészségnap keretében, a túráról visszatérők pedig a környezettudatos játékokba vethették bele magukat.

bacsbpkod-146

A sikeres nap megrendezésében köszönetet mondunk Szauter Anna bácsbokodi védőnőnek, Kisföldi Kittinek a Művelődési Ház vezetőjének, Kovács László Polgármester úrnak, valamint a rendezvényen résztvevő valamennyi önkéntesnek.

Albert Iván

nca1

Nézd meg ezt is

Richter Gedeon támogatást nyújt az egyesületünknek

Hálás szívvel jelentjük be, hogy a Richter Gedeon Nyrt. támogatást nyújtott az egyesületünk felé. Az …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz − hat =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support