Főoldal / Események / A Jelky András-díj átadása

A Jelky András-díj átadása

2011.11.19.

dij-5

2011. november 17-én adta át a Bácskaiak Egymásért Közhasznú Egyesület titkára a Jelky András-díjat a Mester-családnak, Mester Miklósnak és Mesterné Bagó Arankának, megköszönve az évek során végzett önzetlen munkájukat.

dij-1

dij-3

Mesterék évek óta segítik, támogatják és üzletükben helyet biztosítanak Egyesületünk Lisztérzékeny klubja számára. Ezen kívül egyesületi tagjaink további kedvezményt kapnak a vásárlások során. A klubfoglalkozásokon havonta folyik a sütés-főzés kitűnő hangulatban, ahol a lisztérzékenységgel küzdő beteg emberek elleshetik és megismerhetik a számukra is forgalmazott élelmiszereket. Ezen kívül ilyenkor mindig érdekes, különleges étkek kerülnek az asztalra köszönhetően Mesteréknek, így feledtetve a lisztérzékeny emberekkel mindennapi súlyos problémáikat.

dij-6

dij-7

Az Egyesület 2011. őszén határozta el a díj létrehozását, amelyt minden évben olyan személy, személyek vagy vállalkozások kapnak,akik sokat tesznek az Egyesület és klubok színvonalas működése, segítése érdekében. Első alkalommal a díjat a Mester családnak ítélte oda az Egyesület vezetősége.

 Albert Iván

Nézd meg ezt is

Megemlékezés

Bihari Károlyné sz: Deák Mária Terézia 81 éves korában Baján 2018. november 14-én hunyt el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × egy =