Főoldal / Események / A felsőszentiváni Roma Napon szűrtünk

A felsőszentiváni Roma Napon szűrtünk

2012.10.01.

kep-024

2012. szeptember 29-én, szombaton délután szűrővizsgálatot tartott a Bácskaiak Egymásért Közhasznú Egyesület  Felsőszentivánon a Roma Napon. Az Egyesület eleget tett a Felsőszentiván Községi Cigány Kisebbségi Önkormányzat meghívására, ahol a kiváló hangulatú Rom Napon vehetett részt titkárunk.

kep-044

kep-048

A rendezvényen vérnyomásmérést, testtömegindexet és testzsír százalékot mértünk, Ezen kívül a rendezvényen résztvevő gyermekek egészségügyi és környezetvédelmi feladatsorokat tölthettek ki. A gyermekek között lufikat osztott szét titkárunk.

kep-052

kep-071

kep-055

A szűrés idején és utána pedig a kiváló hangulatról a Románe Sáve zenekar gondoskodott, minden résztvevő kiválóan érezte magát a rendezvényen. A vendéglátók finom kakaspörkölttel vendégelték meg a rendezvényen megjelenteket.

Albert Iván

Nézd meg ezt is

Szűrővizsgálat a Bácsszentgyörgyi falunapon

Idén is megrendezésre került Bácsszentgyörgyön a falunap, mely keretén belül csapatunk prevenciós egészségügyi szúróvizsgálattal várta …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc − kilenc =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support