Főoldal / Események / A Jelky András-díj átadása

A Jelky András-díj átadása

2011.11.19.

dij-5

2011. november 17-én adta át a Bácskaiak Egymásért Közhasznú Egyesület titkára a Jelky András-díjat a Mester-családnak, Mester Miklósnak és Mesterné Bagó Arankának, megköszönve az évek során végzett önzetlen munkájukat.

dij-1

dij-3

Mesterék évek óta segítik, támogatják és üzletükben helyet biztosítanak Egyesületünk Lisztérzékeny klubja számára. Ezen kívül egyesületi tagjaink további kedvezményt kapnak a vásárlások során. A klubfoglalkozásokon havonta folyik a sütés-főzés kitűnő hangulatban, ahol a lisztérzékenységgel küzdő beteg emberek elleshetik és megismerhetik a számukra is forgalmazott élelmiszereket. Ezen kívül ilyenkor mindig érdekes, különleges étkek kerülnek az asztalra köszönhetően Mesteréknek, így feledtetve a lisztérzékeny emberekkel mindennapi súlyos problémáikat.

dij-6

dij-7

Az Egyesület 2011. őszén határozta el a díj létrehozását, amelyt minden évben olyan személy, személyek vagy vállalkozások kapnak,akik sokat tesznek az Egyesület és klubok színvonalas működése, segítése érdekében. Első alkalommal a díjat a Mester családnak ítélte oda az Egyesület vezetősége.

 Albert Iván

Nézd meg ezt is

Richter Gedeon támogatást nyújt az egyesületünknek

Hálás szívvel jelentjük be, hogy a Richter Gedeon Nyrt. támogatást nyújtott az egyesületünk felé. Az …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − 5 =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support