Főoldal / Események / Közgyűlés

Közgyűlés

2012.04.23.

kozgyules-5

A Bácskaiak Egymásért Közhasznú Egyesület 2012. április 20-án délután tartotta 2012. évi közgyűlését a Civil Házban.

kozgyules-17

Dankó Miklós elnök nyitotta meg a Közgyűlést és egy mécsest gyújtott meg az elhunyt egykori egyesületi klubtagok emlékére.Ezt követően Dankó Miklós elnök beszámolt az Egyesület 2011. évi tevékenységeiről a ppt-s vetítés keretében. Ezután Sósné Aszódi Julianna gazdasági vezető helyettes ismertette a 2011. év  gazdálkodását, majd Dankó Miklós elnök táblázatokon és diagramokon keresztül mutatta be az Egyesület kiadásainak növekedését és a bevételek csökkenését a 2007 és 2011 közötti időszakra vonatkozóan. Ezt követően az Egyesület jelen lévő tagjai elfogadták a közhasznúsági jelentést.

kozgyules-10

A közhasznúsági jelentés elfogadása után Dankó Miklós elnök ismertette az egyesület 2012. évi várható programjait, az Egyesület pályázati lehetőségeit és elképzelést.

kozgyules-12

Az ülés végén sor került SZMSZ módosításra is, amely során hivatalossá vált az -emaillel rendelkező tagtársak elektronikus úton való értesítése a közgyűlésekről, az Egyesület eseményeiről. SZMSZ-ben került elfogadásra és módosításra az éves tagdíj emelése.

kozgyules-16

Mindezek után Dankó Miklós elnök berekesztette a Közgyűlést.

Albert Iván

Nézd meg ezt is

Szűrővizsgálat a Bácsszentgyörgyi falunapon

Idén is megrendezésre került Bácsszentgyörgyön a falunap, mely keretén belül csapatunk prevenciós egészségügyi szúróvizsgálattal várta …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − hat =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support