Főoldal / Események / Az SM klubunk öszi kirándulása Ópusztaszeren

Az SM klubunk öszi kirándulása Ópusztaszeren

A Bácskaiak Egymásért Közhasznú Egyesület Sclerosis Multiplexes Betegek Klubja 2016. szeptember 24-én tarotta meg őszi kirándulását Ópusztaszerre.

dscn6448

A nap során számos érdekességet láthattak az utazók az ópusztaszeri varászlatos skanzen-rengetegben. A számos falusi skanzen, kisvárosi pékség, szélmalom, vasútállomás,vagy éppen Fodor Dávid szatócsboltja után, a nevezetes és káprázatos Feszty-körképet tekinthették meg, majd ezt követően egy kisváros és egy nagyváros egykori 19. századvégi hangulatát élhették át egy kellemes séta által.

dscn6463

A program zárásaként a Kemencés csárdában költhettek el egy finom ebédet a megfáradt utazók. A késő délutáni órákban szerencsésen hazértek Bajára.

dscn6480

Az utazásért köszönet illeti Sósné Aszódi Julianna klubvezetőt, valamint az Egyesület főmunkatársát Bohner Krisztinát.

dscn6483

Ezúton megköszöni a SclerosisMultiplexes Betegek Klubja, hogy Baja Város Önkormányzat Képviselő-testületének Kulturális, Egészségügyi és Szociális Bizottsága támogatta ezen sikeres programot, amely örök élményként vonul be az eseményen résztvevők életébe.

-albertiván-

 

A zombori program további fotói az alábbi linken megtekinthetők:

https://www.facebook.com/albert.ivan.31/posts/1318306671527277?pnref=story

 

Nézd meg ezt is

Szűrővizsgálat a Bácsszentgyörgyi falunapon

Idén is megrendezésre került Bácsszentgyörgyön a falunap, mely keretén belül csapatunk prevenciós egészségügyi szúróvizsgálattal várta …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × öt =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support