Főoldal / Események / Pályázat benyújtása könyvadományra

Pályázat benyújtása könyvadományra

2010.12.01

A novemberi vezetőségi ülésen egyhangúan elfogadtuk, hogy az egyesület önálló könyvtárat hozzon létre. Ezen nemes cél megvalósítására szerény személyemet kérte fel a vezetőség, amit örömmel vállaltam.

Ezen projekt első sikeres lépése lehet, hogy pályázatot nyújtottunk be a a Maholnap Jóléti Alapítványhoz, amely Könyvtámasz 2010 címmel írt ki adományozásra pályázatot. Ennek keretében 500.000 Ft értékben adtuk be kérelmünket.

A pályázati adatlapon kiemeltük, hogy egyesületünk különféle betegségekben szenvedő embereket képvisel, ezért nagyon örülnénk orvosi témájú könyveknek. Emellett bejelöltünk a kiírásban szereplő más kategóriákat: úgy mint: szépirodalom, gyermek- és ifjúsági ismeretterjesztés, egyéb ismeretterjesztés.

Ezúton hívom fel mindenki figyelmét, hogy szívesen várjuk könyvtárunkba megunt, kiolvasott, feleslegessé vált könyveit. (Ezzel kapcsolatosan kérem hívja a 70/328-8803-as telefonszámot, vagy jelezzen nekünk az egymasert@bja.hu, vagy a bacskaiakegymasert@gmail.com e-mail címeken)

 

Albert Iván

Nézd meg ezt is

Szűrővizsgálat a Bácsszentgyörgyi falunapon

Idén is megrendezésre került Bácsszentgyörgyön a falunap, mely keretén belül csapatunk prevenciós egészségügyi szúróvizsgálattal várta …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 1 =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support