Főoldal / Események / Mi is ott voltunk a mentősök nyílt napján

Mi is ott voltunk a mentősök nyílt napján

Remek programokkal találkozhattak a kikapcsolódni vágyók a Bajai Mentőállomás nyílt napján, amelyen csapatunk is részt vett.

A szombati napon megrendezett eseményen kicsik és nagyok egyaránt jól érezhették magukat, hiszen minden korosztály találhatott számára szórakoztató időtöltést. Míg a gyerekek ugrálóváron, testfestéssel és finomabbnál finomabb édességek majszolásával foglalhatták el magukat, addig az idősebb korosztály egészséges ételeket kóstolhatott, kipróbálhatta és megtekinthette a mentőtechnikát, valamint az újraélesztés és kötözés csínját-bínját.

Egyesületünk munkatársai az egyik mentőautó-garázsban kaptak helyet, ahol különböző egészségügyi szűrővizsgálatokkal várták a kilátogatókat. A gyönyörű nyárias időben – ahol mértünk vérnyomást, vércukor-, vérzsír- és testzsírszintet, testtömeg-indexet, tüdőkapacitást, vitamin szintet – rengetegen voltak kíváncsiak egészségügyi állapotukra. Egy, a mentőállomáson elkülönített szobában EKG vizsgálatot is végeztünk.

A rendezvényen bemutattuk a “LÁTOD?…. NEM LÁTOD?…. NA, LÁTOD!” nevű pályázat eszközeit.

A program zárásaként a mentősök a rendőrökkel és a tűzoltókkal közösen baleset-szimulációt mutattak be.

 

Nézd meg ezt is

2021-ben sem maradt el az adománycsomagok kiosztása

Idén karácsonykor is sikeresen, több civil szervezettel összefogva gyűjtöttünk és osztottunk szét adományokat. Több, mint …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenkilenc + 16 =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support