Főoldal / Események / Meghívó

Meghívó

„Egészségfejlesztő programok a Bácskaiak Egymásért Közhasznú Egyesületnél”

Egészséges ételek, egészséges életek – előadás és ételkóstoló 

Az vagy, amit megeszel, tartja a mondás.

De mit eszünk mi, magyarok? Miből készülnek ételeink, hogyan étkezünk most és régebben? Hogyan hatnak ránk ételeink, milyen egészségi állapotban vagyunk? Mit tegyünk, ha megbetegszünk, melyek az egészséges élelmiszerek, miből és hogyan főzzünk? Tényleg sokkal többe kerül az egészséges életmód?

Ezek az előadás fő kérdései.

Az élet színes és sokrétű, minden kérdésre nem lehet tökéletes és teljes választ adni, de nézzük át a legfontosabb alapanyagokat, beszéljünk a zsírokról és a szénhidrátokról, ismerjük meg a rostokat. Az előadás nem főzőiskola, de beszéljünk ételeink elkészítéséről, milyen alapanyagokat és fűszereket használjunk, és persze arról, hogy mindezek hogyan függnek össze egészségünkkel. Az előadás közben meg-megállunk harapni és kóstolni egy-egy falat ételt, mert szükségesnek tartjuk bemutatni: azok az ételek, melyek segítenek egészségünk megőrzésében, jóízűek és finomak.

Előadó: Mester Miklós élelmiszer termékfejlesztő, vegyészmérnök, a speciális élelmiszereket készítő Optimum Kkt. ügyvezetője.

Helyszín: Belvárosi Közösségi Ház (volt Tiszti Klub) olvasóterme

Időpont: 2014. május 9. (péntek), 14:00 – 19:00


A belépés díjtalan.

Nézd meg ezt is

2021-ben sem maradt el az adománycsomagok kiosztása

Idén karácsonykor is sikeresen, több civil szervezettel összefogva gyűjtöttünk és osztottunk szét adományokat. Több, mint …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

16 − négy =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support