Főoldal / Események / Kitűnő hangulatban zajlott az ósükösdi esélyegyenlőségi, fejlesztő program

Kitűnő hangulatban zajlott az ósükösdi esélyegyenlőségi, fejlesztő program

DSCN6174        DSCN6172

2016. augusztus 19-én a Bácskaiak Egymásért Közhasznú Egyesület Ifjúsági Klubja Bácskai fiatalok egymásért – Fiatalok esélyegyenlősége a fejlesztés jegyében, halmozottan hátrányos helyzetű, sajátos nevelést igénylő tanulók részvételével címmel rendezett egynapos programot húsz fő részvételével, amely Baja Város Önkormányzat Képviselő-testülete Köznevelési,Ifjúsági és Sport Bizottsága támogatásával valósult meg.

DSCN6185  DSCN6186

Az ósükösdi turistaházban megrendezett program során számos sportolási lehetőség adódott a résztvevők számára: labdarúgás, tollaslabda, billiárd stb. A délután folyamán a bácsalmási Szent László Határrendész Közhasznú Sportegyesület tartott airsoft bemutatót, amely során a fiatalok kipróbálhatták az airsoft fegyvereket.

DSCN6201  DSCN6223

DSCN6224  DSCN6205

DSCN6203  DSCN6237

DSCN6242           DSCN6277

A fárasztó sport és airsoft programok után a résztvevők és a szervezők együtt költhették el a finomra sikeredett pacalpörköltet. A kellemes étkezés után, a program lezárásaként Albert Iván előadását hallgathatták meg A régészet Magyarországon címmel. A jól sikerült ifjúsági napnak a sikerre való tekintettel, remélhetőleg jövő évben is lesz folytatása.

                                                                                                                                                                                       -albertiván-

Nézd meg ezt is

Szűrővizsgálat a Bácsszentgyörgyi falunapon

Idén is megrendezésre került Bácsszentgyörgyön a falunap, mely keretén belül csapatunk prevenciós egészségügyi szúróvizsgálattal várta …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét + 19 =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support