Főoldal / Események / Karácsonyi előadások az Egyesület részéről

Karácsonyi előadások az Egyesület részéről

 

2016. december 17-én két helyszínen is előadást tartott egyesületünk titkára Albert Iván. Mindkét előadáson karácsonyi és újévi képeslapok, valamint egykori újsághirdetések tükrében mutatta be a régi karácsonyi és újévi ünnepeket.

A délelőtt folyamán a Támasz Egymásnak Egyesület meghívásának eleget téve tartott előadást a sükösdi roma származású gyermekek és szüleik számára, amelyen szép számmal megjelentek. Az I. Sükösdi Jótékonysági Roma Karácsony című rendezvényen megtartott előadásnak sikere volt, amely remélhetőleg egy hosszabb távú gyümölcsöző kapcsolatnak kezdete lehet a két szervezet között.

A délután folyamán a bajai IV. körzetben lévő Tanyasi Közösségi Házban tartotta meg előadását egyesületi titkárunk, nagy sikert aratva.  Itt a Csácsé Rom Cigány Kulturális Egyesület karácsonyi programjának részét képezte előadásunk. A helyi roma egyesülettel lassan egy évtizedere visszanyúló kapcsolatunknak köszönhetően számos programunk és előadásunk valósult meg együtt a tanyavilágban élők érdekében.

Egyesületünk bízik benne, hogy mindkét településen megvalósulnak még programjaink, prevenciós szűrővizsgálataink és ismeretterjesztő előadásaink.

-ivanhoe-

Nézd meg ezt is

2021-ben sem maradt el az adománycsomagok kiosztása

Idén karácsonykor is sikeresen, több civil szervezettel összefogva gyűjtöttünk és osztottunk szét adományokat. Több, mint …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

18 + 17 =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support