Főoldal / Események / II. Táplálkozz egészségesen!-Gyermeknap

II. Táplálkozz egészségesen!-Gyermeknap

2012.06.02.

20

2012. június 1-én tartotta a Bácskaiak Egymásért Közhasznú Egyesület a II. Táplálkozz egészségesen!-Gyermeknap című rendezvényét, amelyen a Bajai Közoktatási Intézmény és Gyermekotthon gyermekvédelmi szakellátásban nevelkedő gyermekei és fiataljai vettek részt. A színes programoknak köszönhetően egy kis mosolyt csalhattunk arcukra.

28

A program során baromfivirslit fogyaszthattak kenyérrel, mustárral és ketchuppel, ezen kívül gyümölcsjoghurtot és üdítőket. A résztvevő gyermekek játékokat, lufikat kaptak a szervezőktől.

37

Színvonalas volt a rendezvény köszönhetően a sokrétű programoknak. Játékos vetélkedőkben vehettek részt, megismerhették az egészséges mód alapjait. Többek között a következő versenyek voltak: babszemek szívószállal való áthelyezése, zsákban futás, krokodil horgászat, tollasütővel pingponglabda megtartása futás közben, lufifújóverseny, joghurtevés bekötött szemmel, tésztafűzés stb.

56

Ha csak egy délután erejéig, de jól érezhették magukat a gyermekotthon lakói. Ezúton mondunk köszönetet Baja Város Képviselő-testülete Kulturális, Ifjúsági és Oktatási Bizottsága tagjainak és elnökének, hogy nagylelkűen 10.000 Ft összeggel támogatták rendezvényünket, valamint a rendezvényen önzetlen és önkéntes munkával résztvevő segítőknek.

6

64

A rendezvény sikere arra ösztönöz bennünket, hogy a Táplálkozz egészségesen! -Gyermeknapunkat 2013-ban is megrendezzük immár harmadik alkalommal. 

Albert Iván

Nézd meg ezt is

Szűrővizsgálat a Bácsszentgyörgyi falunapon

Idén is megrendezésre került Bácsszentgyörgyön a falunap, mely keretén belül csapatunk prevenciós egészségügyi szúróvizsgálattal várta …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 + tizenhárom =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support