Főoldal / Események / A gondolat hatalma – Dr. Guseo András tartott előadást a bajaiaknak

A gondolat hatalma – Dr. Guseo András tartott előadást a bajaiaknak

2014 után ismét Baján tartott előadást Dr. Guseo András ideggyógyász, pszichiáter, fejfájás specialista. Az egyesületünk által szervezett rendezvényre szép számmal ellátogattak, csaknem megtelt a Bérci Ház nagyterme.

A hét egységből felépülő eseményen a professzor többek között beszélt a gondolat hatalmáról, a negatív gondolkodásmód és a betegségek összefüggéséről, a gondolatok szervezetre gyakorolt hatásáról, és arról is, hogyan gyógyulhatunk saját gondolataink segítségével. A Doktor Úr teljesen érthetően, egyedi, humoros stílusában adta elő a tanfolyam anyagát, melyet diákkal is szemléltetett. A hallgatóság nemcsak elméleti ismeretekkel, hanem különböző gyakorlatokkal is megismerkedhetett.

Mivel május utolsó szerdája a Sclerosis Multiplexes Emberek Világnapja, a jelenlevők összegyűltek az udvaron, majd elengedtek egy lufit, amely kifejezi az összetartozást, és reményt ad a betegeknek és hozzátartozóiknak. A Tanár Úr megkérte a vendégeket, gondolatban zárják a léggömbbe legnagyobb problémáikat, és engedjék el a ballonnal együtt.

Az eseményen bemutattuk a “LÁTOD?…. NEM LÁTOD?…. NA, LÁTOD!” nevű pályázat eszközeit.

A program végén a résztvevők hangsúlyozták, nagyon örülnek, hogy eljöttek, hiszen rengeteg pozitív tapasztalattal gazdagodtak.

Nézd meg ezt is

Szűrővizsgálat a Bácsszentgyörgyi falunapon

Idén is megrendezésre került Bácsszentgyörgyön a falunap, mely keretén belül csapatunk prevenciós egészségügyi szúróvizsgálattal várta …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 1 =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support