Főoldal / Események / Egyesületünk a Falunap keretében szűrt Vaskúton

Egyesületünk a Falunap keretében szűrt Vaskúton

2012.07.07.

kep-003

A Bácskaiak Egymásért Közhasznú Egyesült öt aktivistájával vett rész a 2012. július 7-i  vaskúti Falunap alkalmából megrendezett egészségügyi szűrővizsgálaton, amelyet Bedzsula Bálintné vaskúti védőnő szervezett a helyi Általános Iskolában.

kep-012

A szűrés során az érdeklődők komplex szűrővizsgálaton vehettek részt (vércukormérés, koleszterin szint mérés, testzsír- és testtömegindex mérés).

kep-020

Az Egyesület a szűréshez szükséges tesztcsíkokat saját forrásból biztosította.

kep-040

kep-033

Külön öröm, hogy mivel Egyesületünk Felső-Bácskai lakóinak szolgálatában működik, így több személy is volt, akiket vagy az idei évben vagy az elmúlt esztendőkben tartott rendezvényeinken már megszűrtünk. Ezeket a személyeket már ismerősként köszönthettük, és újból ellenőrizhették egészségi állapotukat, amelyet összevethettek a korábbi eredményeikkel.

Albert Iván

Nézd meg ezt is

Szűrővizsgálat a Bácsszentgyörgyi falunapon

Idén is megrendezésre került Bácsszentgyörgyön a falunap, mely keretén belül csapatunk prevenciós egészségügyi szúróvizsgálattal várta …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × kettő =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support