Főoldal / Események / Az Egyesület 2013. évi közgyűlése

Az Egyesület 2013. évi közgyűlése

2013.  május 24-én került sor a Bácskaiak Egymásért Közhasznú Egyesület 2013. évi Közgyűlésére.

A Közgyűlésén a 2012. évi közhasznúsági jelentés szakmai részét Dankó Miklós ismertette az egybegyűlt tagsággal. Vázolta, hogy 2012-ben összesen tizennyolc rendezvénye volt az Egyesületnek,ebből összesen kilenc település tizennégy helyszínén volt Egészségnap prevenciós szűrésekkel.  Kiemelte a 24. Országos SM Nap szervezésében való részvételt, és felsorolta a további eseményeket. Mindezeket projektoros vetítéssel prezentálták az elmúlt év eseményeiről a tagok számára. Ezek után röviden megtekinthették az Egyesület 2012. évi gazdasági mutatóit, majd Sósné Aszódi Julianna részleteiben ismertette a 2012-es év gazdálkodását. Ezek után a tagság elfogadta a közhasznúsági jelentést a 2012-es évről.

A közhasznúsági beszámoló elfogadása után Dankó Miklós az Egyesület jövőbeni lehetőségeit ismertette, beszélt a folyamatban lévő, benyújtott pályázatokról.

 Ezt követően tudatta a tagsággal, hogy az elmúlt évi segítségeit figyelembe véve 2012. végén az Egyesület vezetősége a Jelky András díjat Kenyeres Zoltánnak, a Mogyi Kft. vezetőjének adományozta.

Mindezeket követően az alapszabály és SzMSz módosítására került sor.

Albert Iván

 

 

 

Nézd meg ezt is

Szűrővizsgálat a Bácsszentgyörgyi falunapon

Idén is megrendezésre került Bácsszentgyörgyön a falunap, mely keretén belül csapatunk prevenciós egészségügyi szúróvizsgálattal várta …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + 15 =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support