Főoldal / Rólunk írták

Rólunk írták

Itt megtalálhatja azokat a linkeket, amelyeken hírek, érdekességek olvashatóak/láthatóak rólunk. A lista biztosan nem 100 %-s, így ha Ön tud valamilyen elérhetőségről, mely itt nem szerepel, akkor kérjük lépjen kapcsolatba és ossza meg ezeket velünk. Köszönjük.

Törökkanizsai Újság.

Pillanatképek a Nagy Háborúból – A harctéri naplótól a tankönyvekig előadás 2016. Cikkek : ITT és ITT.

A Bácskai Napló 2015. augusztus 13-i száma, amelyben a Mozgáskorlátozottak Egyesületénél történt egészségügyi szűrésünkről tudósítanak.

bacskainaplo.maltaiszures

ŒŒŒŒ A Nemzeti Művelődési Intézet cikke a 2014-s bácsszentgyörgyi szűrésünkkel kapcsolatosan itt olvasható.

ŒŒŒŒ- A Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesületének beszámolója, mely a bajai Tapintható Láthatatlan Projektről szól ezen a linken érhető el.

ŒŒŒŒ- A Magyar Sclerosis Multiplex Társaság kiadványában egy több oldalas képes beszámoló olvasható a Baján megrendezett 24. országos SM napról “Két nap” címmel, melyet 2012-ben rendezett egyesületünk az SM Társasággal karöltve. A kiadványt ide kattintva találja meg

ŒŒŒŒ- Az elmúlt év során B. Mikli Feri bácsiról és munkásságáról szóló a Megbékélés Kápolnájában megrendezett megemlékezésről tudósított a bacskahir.hu.

ŒŒŒŒ- A szűrővizsgálatok igen fontos szerepet töltenek be egyesületünk életében, évente többször is részt veszünk a bajai cigányság rendezvényein ingyenes szolgáltatásainkkal, ezek közül egyről tudósítanak >> itt <<.

ŒŒŒŒ- Az SM-mel élő betegeinknek sikerült több alkalommal is birtokba venniük Felsővárosi Ökölvívó SE. termét, erről olvashatnak itt.

ŒŒŒŒOktóber 17-én részt fogunk venni a Helyi Termék Fesztiválon, Bácsalmáson. A meghívót a Felső-Bácska Vidékfejlesztési Egyesület honlapján olvashatják el.

ŒŒŒŒ- Egy kicsit visszautazva az időben: alapító elnökünket, Rácz Sándort kitüntette Baja városa 2006-ban a Baja Város Közszolgálatáért kitüntető díjjal, a jutalmazottak listáját itt találhatja meg.

ŒŒŒŒ- 2014 februárjában nagy sikerű előadást tartott  Dr. Guseo András az egyesület szervezésében. Erről beszámolót is készített a bajai televízió is. Ezeket itt és itt nézheti meg.

A 2011-s kirándulásunkról több fotó is található oldalunkon, de a jelenlevő siketek és nagyothallók riportot is készítettek a Jel tv-nek, melyet itt nézhetnek meg.

2016. júliusában zombori barátaink jártak nálunk, melyről itt olvashat.

– 2016. szeptember 25-én zombori barátaink fogadtak minket gyönyörű városukban.

– 2017. 06. 15-én a Magyar Máltai Szeretetszolgálat honlapján számolt be a bajai Pünkösdi Családi napról, melyen egyesületünk is részt vett.

– 2017. június 10-én Isaszegen jártunk, melyről a Sugóparti Hírek is beszámolt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy + tizenhét =