Főoldal / Események / Pályázat benyújtása könyvadományra

Pályázat benyújtása könyvadományra

2010.12.01

A novemberi vezetőségi ülésen egyhangúan elfogadtuk, hogy az egyesület önálló könyvtárat hozzon létre. Ezen nemes cél megvalósítására szerény személyemet kérte fel a vezetőség, amit örömmel vállaltam.

Ezen projekt első sikeres lépése lehet, hogy pályázatot nyújtottunk be a a Maholnap Jóléti Alapítványhoz, amely Könyvtámasz 2010 címmel írt ki adományozásra pályázatot. Ennek keretében 500.000 Ft értékben adtuk be kérelmünket.

A pályázati adatlapon kiemeltük, hogy egyesületünk különféle betegségekben szenvedő embereket képvisel, ezért nagyon örülnénk orvosi témájú könyveknek. Emellett bejelöltünk a kiírásban szereplő más kategóriákat: úgy mint: szépirodalom, gyermek- és ifjúsági ismeretterjesztés, egyéb ismeretterjesztés.

Ezúton hívom fel mindenki figyelmét, hogy szívesen várjuk könyvtárunkba megunt, kiolvasott, feleslegessé vált könyveit. (Ezzel kapcsolatosan kérem hívja a 70/328-8803-as telefonszámot, vagy jelezzen nekünk az egymasert@bja.hu, vagy a bacskaiakegymasert@gmail.com e-mail címeken)

 

Albert Iván

Nézd meg ezt is

Megemlékezés

Bihari Károlyné sz: Deák Mária Terézia 81 éves korában Baján 2018. november 14-én hunyt el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 − tizenegy =