Főoldal / Óperenciás Zárórendezvény

Óperenciás Zárórendezvény

A Gondtalan Életút Nonprofit Kft. TÁMOP-2.4.5-12/1-2012-0107 azonosító számú „Óperenciás Családi Napközi” c. pályázatának záró rendezvényére 2015.01.29.-én 09:00 – 12:00 óra között került megrendezésre a Dózsa György út 173. szám alatt lévő napköziben.
A záró rendezvényre számos szülő, a napközi kicsiny lakói, vendégek jöttek el.
A kisdedek és szüleik már boldog nosztalgiával meséltek egymásnak a projekt során megszeretett napközi közegéről, egy-egy kedves velük történt eseményről, valósággal az Óperencián belül érezték magukat és vették bele magukat az immár jól megszokott játékaik kavalkádjába.
Kiss Ágnes, a vállalkozás vezetője köszöntötte az egybegyűlteket, amely során röviden idézte a jelenlévők elé a projekt eseménytörténetét. Ezt követően a program szakmai vezetője fejtette ki gondolatait a szülőknek, tájékoztatva őket, hogy fontosnak tartották a keresztény szellemiséget, a hagyományőrzést, valamint az egészségre nevelés fontosságát a projekt folyamán. Az egészséges életmód egyrészt a napi friss zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával valósult majd meg, másrészt zöldborsót, salátát és egyéb zöldségeket ültettek, jártak egy fűszerkertes néninél, gyakorlatban ismerhették meg a növények életmódra gyakorolt szerepét. Kiemelte továbbá a só szobát, amelyben lávalámpa tette boldogabbá és kellemesebbé a kisdedek mindennapjait, nem beszélve arról, hogy a foglalkozás során a gyermekeknél megelőzhették a légúti betegségek kialakulása. Elmondta még, hogy a napköziben két csoport működött tizennégy fővel. A köszöntő után a látogatók megtekinthették a napközit, a jelmezes farsangi mulatságot, elbeszélgethettek a munkatársakkal. Ezt követően pedig állófogadással vendégelték meg a megjelenteket, akik szendvicseket, süteményeket, üdítőket fogyaszthattak a zárórendezvény lezárásaként.

P1050404

P1050402

P1050400

DSCN5043

DSCN5042

DSCN5039

DSCN5036szechenyi2020_nagy
-albertiván-

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat + 13 =