Főoldal / Események / A gondolat hatalma – Dr. Guseo András tartott előadást a bajaiaknak

A gondolat hatalma – Dr. Guseo András tartott előadást a bajaiaknak

2014 után ismét Baján tartott előadást Dr. Guseo András ideggyógyász, pszichiáter, fejfájás specialista. Az egyesületünk által szervezett rendezvényre szép számmal ellátogattak, csaknem megtelt a Bérci Ház nagyterme.

A hét egységből felépülő eseményen a professzor többek között beszélt a gondolat hatalmáról, a negatív gondolkodásmód és a betegségek összefüggéséről, a gondolatok szervezetre gyakorolt hatásáról, és arról is, hogyan gyógyulhatunk saját gondolataink segítségével. A Doktor Úr teljesen érthetően, egyedi, humoros stílusában adta elő a tanfolyam anyagát, melyet diákkal is szemléltetett. A hallgatóság nemcsak elméleti ismeretekkel, hanem különböző gyakorlatokkal is megismerkedhetett.

Mivel május utolsó szerdája a Sclerosis Multiplexes Emberek Világnapja, a jelenlevők összegyűltek az udvaron, majd elengedtek egy lufit, amely kifejezi az összetartozást, és reményt ad a betegeknek és hozzátartozóiknak. A Tanár Úr megkérte a vendégeket, gondolatban zárják a léggömbbe legnagyobb problémáikat, és engedjék el a ballonnal együtt.

Az eseményen bemutattuk a “LÁTOD?…. NEM LÁTOD?…. NA, LÁTOD!” nevű pályázat eszközeit.

A program végén a résztvevők hangsúlyozták, nagyon örülnek, hogy eljöttek, hiszen rengeteg pozitív tapasztalattal gazdagodtak.

Nézd meg ezt is

Megemlékezés

Bihari Károlyné sz: Deák Mária Terézia 81 éves korában Baján 2018. november 14-én hunyt el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 3 =